SOPHIE PERGAMENT, grundare av Pergament Training AB skriver om sin relation till träningen.

UNIKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Alla människor ser olika ut och vi har därmed olika förutsättningar för träning. Framförallt har vi olika mål som vi vill uppnå. Som personlig tränare utgår jag alltid från varje individs unika förutsättningar och livssituation. Med en bra kosthållning, kombinerad med varierad och regelbunden träning, går det att skapa och behålla en frisk kropp som är fylld av energi och glädje.

LÅNGSIKTIGA FRAMGÅNGSFAKTORER

Vägen dit kan verka krånglig, svår och lite skrämmande. Jag vet det. Därför lägger jag extra mycket tid på att lära känna dig, på att försöka förstå vad som triggar dig och vilka faktorer som bidrar till din långsiktiga framgång. Tillsammans skapar vi sedan en plan för hur just du ska träna för att uppnå maximal effekt.

MIN MOTIVATION

Jag älskar att träna - både mig själv och andra människor. Intresset vaknade när jag som barn tränade truppgymnastik och sedan dess har jag utvecklat intresset till ett professionellt yrke. Varje dag jobbar jag med att peppa andra människor till rörelse - som idrottslärare på deltid och som personlig tränare resten av tiden. Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och att följa dem på vägen mot sina mål är min motivation. Hur ser din ut?