BRÄNSLE FÖR BÄSTA TRÄNINGEN

Det syns när du äter rätt mat. Rätt mat är näringstät. Maten har stor betydelse när du tränar för att uppnå någonting extra/speciellt. Vid träning bryter du faktiskt ner, och förstör musklerna. Därför är det viktigt att ge kroppen det som behövs för att göra musklerna hela igen - och ännu starkare. Med rätt mat, skön sömn och lagom mängd träning når du dit du vill.

HJÄLP ATT VÄLJA RÄTT

Vi pratar om hur ofta du ska äta, vad kosten ska bestå av, när du ska äta i förhållande till träningspassen och även hur du ska äta de träningsfria dagarna. Vi går igenom vad som bör vara skillnaden på ett mellanmål och ett återhämtningsmål, hur en ordentlig frukost ska se ut och hur du ska äta om du vill gå upp eller ner i vikt.

Givetvis diskuterar vi även hur du löser kosthållningen i de perioder när vardagen snurrar snabbt och stressen gör det svårt att i alla lägen ”välja rätt”.

PRESTERA PÅ TOPP

Målet med kostrådgivningen är att du ska förstå hur ditt näringsintag kan stötta dig att uppnå maximal effekt av träningen. Det handlar om att du på sikt själv ska kunna avgöra vad din kropp behöver för att prestera på topp under livets alla faser och skiftande förutsättningar.